Ansamblul folcloric ,,Someșul” Beclean, prezent la ,,Armonii de primăvară” în Vișeu Reviewed by CD on . Duminica, 25 mai 2015, Ansamblul folcloric ,,Someșul”, al Casei de Cultură ”Radu Săplăcan” din Beclean a răspuns invitației Centrului Cultural și Primăriei din Duminica, 25 mai 2015, Ansamblul folcloric ,,Someșul”, al Casei de Cultură ”Radu Săplăcan” din Beclean a răspuns invitației Centrului Cultural și Primăriei din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ansamblul folcloric ,,Someșul” Beclean, prezent la ,,Armonii de primăvară” în Vișeu

Ansamblul folcloric ,,Someșul” Beclean, prezent la ,,Armonii de primăvară” în Vișeu

Ansamblul folcloric ,,Someșul” Beclean, prezent la ,,Armonii de primăvară” în Vișeu

Duminica, 25 mai 2015, Ansamblul folcloric ,,Someșul”, al Casei de Cultură ”Radu Săplăcan” din Beclean a răspuns invitației Centrului Cultural și Primăriei din Vișeu de Sus, de a participa la cea de – a 37 a ediție a Festivalului Național ,,Armonii de primăvară”, alături de alte formații artistice din Cluj, Bihor, Mureș, Sălaj, și bineînțeles Maramureș.

Vișeuanii au asistat mai întâi la o frumoasă parada a portului popular ce s-a desfășurat pe strada principală a orașului sub privirea turiștilor și a oficialităților. Mai apoi petrecerea a continuat pe scena din fața Centrului Cultural cu un spectacol grandios al tuturor formațiilor participante.

Momentul Ansamblului beclenar a impresionat atât prin suitele de dansuri de pe Valea Someșului și Câmpia Transilvana, cât și prin cântecele interpreților: Iasmina Schipor, Ioana Mesaroș, Alexandru Pop, Florina Pop, Constantina Rus, Gabriela Rus, Gabriel Flueraș, Bogdan Sânmarghitean, Ioana Chiș și Daniel Ratiu, răsplătiți cu aplauze din partea publicului. Conducerea muzicală a fost asigurată de Rudolf Kristof, coregrafia Ioachim Lari, iar conducerea ansamblului de Mariana Harosa Moldovan.

Daniel Rațiu

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus