APIA Bistrița-Năsăud a intrat în era comunicării pe Facebook Reviewed by CD on . Numărul tot mai mare de locuitori din mediul rural care utilizează rețelele de socializare virtuale atât în scopul de a comunica rapid cu prietenii sau familiil Numărul tot mai mare de locuitori din mediul rural care utilizează rețelele de socializare virtuale atât în scopul de a comunica rapid cu prietenii sau familiil Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»APIA Bistrița-Năsăud a intrat în era comunicării pe Facebook

APIA Bistrița-Năsăud a intrat în era comunicării pe Facebook

APIA Bistrița-Năsăud a intrat în era comunicării pe Facebook

Numărul tot mai mare de locuitori din mediul rural care utilizează rețelele de socializare virtuale atât în scopul de a comunica rapid cu prietenii sau familiile aflate în diverse colțuri ale lumi, cât și pentru a se informa, a determinat conducerea APIA Bistrița-Năsăud să ia decizia creării unei pagini de Facebook.

Reprezentanții APIA Bistrița-Năsăud vor ca informațiile din domeniul lor de activitate să ajungă cât mai repede la beneficiarii serviciilor sau programelor oferite și derulate de instituție. Dat fiind faptul că în acest sector de activitate apar tot timpul noutăți ce trebuie aduse în timp real la cunoștința celor interesați, conducerea APIA Bistrița-Năsăud și-a creat o pagină oficială de Facebook, care, pe lângă celelalte metode de comunicare cu populația (întâlnirile în cadrul campaniei de informare a fermierilor, aparițiile în mass-media etc), va fi folosită ca un canal suplimentar de transmitere a informațiilor către potențialii beneficiari.

Locuitorii din mediul rural conectați la internet și care activează pe rețeaua de socializare pot afla informații utile despre subvențiile pentru animale, terenuri, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a accesa ajutoarele de stat sau europene acordate pentru agricultură și zootehnie . Totodată, reprezentanții APIA Bistrița-Năsăud postează pe Facebook calendarul instruirilor publice și informărilor programate în teritoriu, dar, în același timp, aduc la cunoștința celor interesați și schimbările legislative survenite în domeniul lor de activitate.

Astfel, fermierii din județul nostru pot afla din timp și la timp, cu un simplu Like pe pagina de Facebook APIA Bistrița-Năsăud, tot ceea ce îi interesează și pot transmite conducerii instituției mesaje cu problemele pe care le întâmpină. De asemenea beneficiarii pot obține informații concrete despre rolul și serviciile instituției și de pe site-ul www.apiabn.ro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus