ALEGERI 2012 -ARD B-N iese la atac: ,,USL…ca pe vremea lui Adrian Năstase”

,,Pe 12 mai 2012, adică prea recent ca să fi uitat deja, şeful useliştilor bistriţeni, domnul Emil Radu Moldovan, afirma cu tărie cum că „îmi doresc ca începând de acum, indiferent de nume, acel om care s-a angajat să facă o carieră în funcţie publică să lase partidele în pace, îşi pot lansa singure candidaţii”.

Consecvent principiului uselist „una spunem şi alta facem”, domnul Emil Radu Moldovan, cu ocazia lansării candidaţilor uselişti pentru alegerile din 9 decembrie, a umplut Sala Polivalentă cu funcţionari publici de toate rangurile, din judeţ şi de la centru. Oricine are un dram de raţiune ar trebui să se înfioare în faţa imaginii partidului – stat, pe care ne-au arătat-o useliştii.

Primejdia partidului – stat şi a totalitarismului rînjeşte de sub măştile de campanie ale useliştilor. În dispreţul legii, principiilor democratice şi împotriva propriilor declaraţii publice, USL întoarce România înapoi în comunism.

Şi, ca cetăţenii să nu aibă cumva şansa să se exprime altfel decît în interiorul disciplinei de partid, domnii de la USL au venit cu presa de la Bucureşti după ei, exact ca pe vremea lui Adrian Năstase!

Oricine are un dram de raţiune ar trebui să simtă un fior rece pe şira spinării văzînd că istoria se repetă iar şansele la normalitate ale României şi ale acestui popor greu încercat se năruiesc sub loviturile cinice ale USL. Suntem complet izolaţi în Europa de către USL şi întorşi cu faţa spre Moscova într-un exerciţiu al singurului fel de politică pe care îl ştie şi l-a aplicat stânga românească în ultimii douăzeci de ani: comunismul cu faţă umană altoit pe un pic de democraţie originală.

Domnule Emil Radu Moldovan, ne permitem să vă cităm din nou. „Fiecare trebuie să ne asumăm anumite lucruri, nu putem sta sub masca unei funcţii, să fim şi politicieni şi înalţi funcţionari. Odată cu instalarea Guvernului Ponta se pune punct acestui dualism”.

Încercăm din rasputeri sa intelegem daca exista vreo legatura intre ceea ce spuneti si ceea ce faceti!

Departamentul de imagine şi comunicare ARD Bistriţa-Năsăud

Recomandari

Alte Articole