Autoturism căutat, depistat în Bistrița Reviewed by CD on . În data de 3 septembrie, în urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe o stradă din mun În data de 3 septembrie, în urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe o stradă din mun Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoturism căutat, depistat în Bistrița

Autoturism căutat, depistat în Bistrița

Autoturism căutat, depistat în Bistrița

În data de 3 septembrie, în urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe o stradă din municipiul Bistrița un autoturism care figura ca fiind dat în urmărire.

Autoturismul aparține unui bărbat de 39 ani, din Movileni, județul Galați, însă, la data de 26 august a.c., l-ar fi lăsat în grija unui bărbat de 38 de ani, din Bistrița, care a refuzat să-l mai restituie proprietarului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere, în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus