Bănuit de distrugere, identificat de polițiștii din Maieru Reviewed by CD on . În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Maieru au identificat un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Din cercetările efe În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Maieru au identificat un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Din cercetările efe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuit de distrugere, identificat de polițiștii din Maieru

Bănuit de distrugere, identificat de polițiștii din Maieru

Bănuit de distrugere, identificat de polițiștii din Maieru

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Maieru au identificat un bărbat de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.
Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 2 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi distrus un autoturism, parcat pe raza localității Maieru, în sensul că i-ar fi rupt toba de eșapament. Autoturismul aparține unui bărbat de 49 de ani, din localitate, care a sesizat polițiștii cu privire la comiterea faptei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii de la postul de poliție Maieru -Secția 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus