Bănuită că ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Bistrița, identificată de polițiști Reviewed by CD on . În data de 22 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului, împreună cu cei din cadrul Po În data de 22 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului, împreună cu cei din cadrul Po Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuită că ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Bistrița, identificată de polițiști

Bănuită că ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Bistrița, identificată de polițiști

Bănuită că ar fi furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Bistrița, identificată de polițiști

În data de 22 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Josenii Bârgăului, împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Bistrița a fost identificată o femeie de 45 de ani, din Josenii Bârgăului, bănuită de comiterea unui furt.

La data de 18 octombrie a.c., a fost sesizat prin 112 faptul că o femeie de 56 de ani, din Lechința, care se afla într-un magazin din Bistrița, și-ar fi lăsat poșeta nesupravegheată, fiindu-i astfel sustrase mai multe documente, carduri, un telefon și o sumă de bani. Totodată, la aceeași dată, reprezentanții magazinului în cauză au sesizat furtul unor obiecte de îmbrăcăminte.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița efectuează în continuare cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și recuperarea prejudiciului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus