Bărbat din Negrilești, în arest pentru 24 de ore

Ieri, 30 mai, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de violență în familie, polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Petru Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46 de ani, din Negrilești.

Tot ieri, 30 mai a.c., bărbatul de 46 de ani a sesizat că este alungat de acasă de către soție. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 29/30 mai a.c., din cauza consumului de alcool ar fi provocat scandal, și-ar fi alungat soția din locuința comună, iar în dimineața de 30 mai, ar fi amenințat-o. În urma evaluării situației, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare.

Totodată, având în vederea faptul că, în luna martie 2021, acesta și-ar fi agresat soția, și ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, polițiștii Secției 5 Poliției Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea arestării preventive.

Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere a persoanei vinovate.

Recomandari

Alte Articole