Băut fiind, un bărbat din Cepari a condus un autoturism radiat din circulație Reviewed by CD on . În data de 14 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 54 de ani, din Cepari, care conducea un autoturis În data de 14 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 54 de ani, din Cepari, care conducea un autoturis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băut fiind, un bărbat din Cepari a condus un autoturism radiat din circulație

Băut fiind, un bărbat din Cepari a condus un autoturism radiat din circulație

Băut fiind, un bărbat din Cepari a condus un autoturism radiat din circulație

În data de 14 octombrie, în jurul orei 23.00, polițiștii l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 54 de ani, din Cepari, care conducea un autoturism pe drumul național17.C, pe raza localității Cepari.

În urma testării etilotest a bărbatului, valoarea indicată de aparat a fost de aproape 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind radiat din circulație din luna februarie 2019.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus