BECLEAN: A leșinat în timp ce curăța fântâna Reviewed by CD on . Seceta din ultimele zile este un bun prilej pentru cei care vor să își curețe fântinile din curte. La asta s-a gândit și un bărbat din Beclean. Spre ghinionul s Seceta din ultimele zile este un bun prilej pentru cei care vor să își curețe fântinile din curte. La asta s-a gândit și un bărbat din Beclean. Spre ghinionul s Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BECLEAN: A leșinat în timp ce curăța fântâna

BECLEAN: A leșinat în timp ce curăța fântâna

BECLEAN: A leșinat în timp ce curăța fântâna

Seceta din ultimele zile este un bun prilej pentru cei care vor să își curețe fântinile din curte. La asta s-a gândit și un bărbat din Beclean. Spre ghinionul său, în timp ce se afla în fântână a rămas fără oxigen și a leșinat.

Vecinii au reușit să îl scoată la suprafață, iar la sosirea paramedicilor acesta era inconștient. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, dar și-a revenit, motiv pentru care nu a fost necesară internarea. Pompierii spun că înainte de coborâre trebuie verificat dacă aerul din fundul fântânii nu este viciat. O lumânare aprinsă sau o lampă cu flacără se coboară încet în fântână, iar dacă flacăra se stinge înseamnă că aerul nu este respirabil. În acest caz este necesar să se aerisească fântâna cu ajutorul unui furtun care ajunge până la fundul puțului și pe care se suflă aer cu ajutorul unei pompe.

 

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus