BECLEAN: Ca la 21 de ani. Un tânăr fără griji, fără permis, dar îmbujorat la față de licorile lui Bachus este cercetat de polițiști

Ale tinereții valuri l-au aruncat pe un tânăr de 21 de ani în mrejele infracțiunilor rutiere. Polițiștii din Beclean l-au identificat în trafic pe B.M. de 21 ani, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reținut și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Aparatul etilotest a indicat nici mai mult, nici mai puțin de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

,,A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile pubice a unui autovehicul de către o persoană care are o imbibaţie alcoolică de peste 0,80g% alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce i-a fost suspendat” se precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Cu siguranță tânărul nostru își va reveni rapid din euforia bahică, asta deoarece lucrătorii Poliției Orașului Beclean continuă cercetările.

 

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole