BECLEAN: Campania ,,Cartea de acasă” a Crucii Roșii, în plină desfășurare. Donați o carte pentru copiii din mediul rural!

Campania se desfăşoară în perioada 18 iulie – 22 august și are scopul scopul de a ajuta elevii din mediul rural să se apropie de lectură și cunoaștere. Cei care doresc pot dona o carte,  care va ajunge la un elev din satele limitrofe orașului Beclean.

”Dacă în biblioteca dumneavoastră aveţi o carte pe care nu o mai citiţi, nu o mai doriţi, pe care nu vreţi s-o mai păstraţi sau pur şi simplu să o donaţi, vă aşteptăm în fiecare zi între orele 10.00-14.00 la sediul Crucii Roşii Beclean, strada Morii nr. 29A, pentru a dona cartea dumneavoastră sau putem fi contactaţi la numărul de telefon 0741-929667 sau pe adresa de e-mail crucearosiebeclean@gmail.com. Donează o carte pentru copiii satelor din jurul Becleanului! Dăruiţi, cu mâinile dumneavoastră, o carte pentru cei care şi-o doresc!” este îndemnul reprezentanților Crucii Roșii Beclean.

Iinițiativacelor de la Crucea Roșie Beclean  este una lăudabilă. ,,Carte măiastră, cinste cui te-a scris”, respect celor care te fac cunoscută cît mai multor copii.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole