BECLEAN: Un bărbat a fost descoperit mort în apartamentul care a luat foc

Joi dimineaţa, 29 noiembrie, la ora 06.26, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la un apartament situat pe strada Şieului din localitatea Beclean. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean.

,, Incendiul se manifesta în sufrageria apartamentului, în urma arderii unor materiale textile a rezultat un fum dens care a îngreunat intervenţia pompierilor. Pe timpul recunoaşterii, pompierii au găsit în baia apartamentului proprietarul decedat, un bărbat în vârsta de aproximativ 60 de ani. Intervenţia a durat aproximativ 30 de minute, interval în care a fost localizat şi lichidat incendiul şi a fost împiedicată extinderea acestuia la celelalte camere ale apartamentului şi la locuinţele învecinate” a precizat plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

În urma incendiului, au ars: o canapea şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte. S-au degradat un geam, uşa balconului şi diferite articole de îmbrăcăminte. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole