BEUDIU: S-a răsturnat cu tractorul și a murit

Accidentul s-a prous în câmp, în locul numit Valea Ungurașului, unde bărbatul executa lucrări agricole. La un moment dat, tractorul s-a răsturnat, iar bărbatul în vârstă de 53 de ani a rămas captiv între fiarele contorsionate. Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața.

Marți, 6 august, la ora 17.58, printr-un apel pe numărul unic de urgenţă 112, dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. a fost informat despre producerea unui accident cu o victimă în localitatea Beudiu, cel care a sunat spunând că un bărbat este încarcerat în tractorul cu care se răsturnase.

,,A fost alertat un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean. Datorită stării grave a celui accidentat a fost trimis în sprijin şi un echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa” spune cpt. Ioan Budurlean, purtător de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Cu toate eforturile depuse de către salvatori, în jurul orei 20 bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost declarat decedat.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole