Bistrița: Ediţia a III-a a “Târgului de Purici” Reviewed by CD on . Ovidiu Frenț prefectul județului a participat la deschiderea oficială a Târgului de Purici alături de Alexandru Pugna vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vas Ovidiu Frenț prefectul județului a participat la deschiderea oficială a Târgului de Purici alături de Alexandru Pugna vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vas Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrița: Ediţia a III-a a “Târgului de Purici”

Bistrița: Ediţia a III-a a “Târgului de Purici”

Bistrița: Ediţia a III-a a “Târgului de Purici”

Ovidiu Frenț prefectul județului a participat la deschiderea oficială a Târgului de Purici alături de Alexandru Pugna vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Bar preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, reprezentanţi ai clubului Lions din Sankt Polten – Austria, iniţiatorii acestui târg de mai bine de 40 de ani, care, la Bistriţa, a ajuns la ediţia a III-a. Austriecii au venit cu un cec de 500 de euro pe care l-au donat clubului omolog bistriţean pentru implicarea şi excelenta desfăşurare a evenimentului.
141 de voluntari ai Clubului Lions Bistriţa au muncit în ultimele zile pentru a aranja pe rafturi mii de produse , în proporţie de 90% donate de austriecii din Sankt Polten. Bistriţenii au contribuit cu donaţii până în această dimineaţă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus