BISTRIȚA: Incendiu la un bloc de locuințe situat pe strada Dragoș Vodă

Sperietură de pomină pentru locatarii unui bloc de locuințe din Bistrița. Marţi, 11 iunie a.c., la ora 02.15, dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost informat, prin numărul de urgenţă unic 112, despre izbucnirea unui incendiu la un bloc de locuinţe situat pe strada Dragoş Vodă din municipiul Bistriţa.

,,Un echipaj al pompierilor bistriţeni s-a deplasat de urgenţă la locul indicat, iar odată ajunşi la locul intervenţiei salvatorii au constatat faptul că la etajul IV al imobilului ardeau mai multe articole de îmbrăcăminte puse pe un uscător portabil, în timp ce casa scării era inundată cu un fum dens şi cu apă provenită de la o ţeavă din politub spartă în urma degajării de căldură” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari au oprit alimentarea cu energie electrică şi cu apă, neimpunându-se evacuarea persoanelor care locuiau în imobilul afectat. În urma incendiului, s-au degradat pereţii casei scării şi o ţeavă din politub de alimentare cu apă. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, prin crearea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de generare a incendiului – utilizarea focului deschis.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole