BISTRIȚA: Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, în casă nouă Reviewed by CD on . O investiţie de 1 milion de lei a Consiliului Judeţean a fost finalizată marți dimineaţă. Este vorba de noul imobil care va adăposti Serviciul Public Comunitar O investiţie de 1 milion de lei a Consiliului Judeţean a fost finalizată marți dimineaţă. Este vorba de noul imobil care va adăposti Serviciul Public Comunitar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BISTRIȚA: Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, în casă nouă

BISTRIȚA: Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, în casă nouă

BISTRIȚA: Serviciului Public Comunitar de Evidenţă  a Persoanelor, în casă nouă

O investiţie de 1 milion de lei a Consiliului Judeţean a fost finalizată marți dimineaţă. Este vorba de noul imobil care va adăposti Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa Populaţiei Bistriţa-Năsăud, aflat în subordinea sa. Tot în această săptămână, Consiliul Judeţean va recepţiona şi noul bloc operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Evenimentul va avea loc joi, 25 iunie, la ora 12.00

Investiţia s-a derulat pe o perioadă de 18 luni, principalul obiectiv fiind construirea unui spaţiu adecvat pentru funcţionarea în condiţii corespunzătoare a Serviciului Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor.

Invitat la recepţie, subprefectul Ovidiu Frenţ a vorbit şi el despre importanţa unor asemenea investiţii.

Cea mai în măsură să vorbească despre activitatea în cadrul acestui Serviciu este Liliana Cotfas, şefa Serviciului Public Comunitar de Evidenţă  a Persoanelor.

Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 650 de metri pătraţi, cu suprafaţă utilă de aproximativ 560 de metri pătraţi. Imobilul are 11 birouri, o sală de şedinţă, un spaţiu generos destinat arhivei de stare civilă. Proiectul a mai prevăzut realizarea de instalaţii interioare, montarea unui circuit închis de camere video pentru supravegherea incintei, amenajarea curţii şi a unor spaţii verzi pe 320 mp. Lucrările au fost executate de SC Indcon SRL Bistriţa.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus