Bistrițean arestat pentru operațiuni cu substanțe psihoactive

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Bistrița-Năsăud, cercetează un tânăr, de 25 de ani, din Bistrița, care a fost depistat având asupra lui mai multe plicuri cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, destinate comercializării.

Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 11 iunie a.c., polițiști bistrițeni de ordine publică au depistat, pe raza municipiului Bistrița, un tânăr, de 25 de ani, din localitate, iar în urma controlului corporal, au găsit asupra lui o pungă din plastic cu substanță vegetală uscată și 22 de pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum și un cântar electronic, toate fiind ridicate pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor, polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T- B.T. Bistrița-Năsăud, au stabilit că tânărul ar fi procurat substanțele respective de pe raza municipiului Cluj-Napoca, intenționând să le comercializeze în municipiul Bistrița.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iulie 2017 – iunie 2018, acesta ar fi comercializat, tot în Bistrița, substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Recomandari

Alte Articole