Bistrițean bănuit de comiterea unui furt, identificat de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat Reviewed by CD on . La data de 7 august a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii Biroului de Investigații Cri La data de 7 august a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii Biroului de Investigații Cri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrițean bănuit de comiterea unui furt, identificat de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat

Bistrițean bănuit de comiterea unui furt, identificat de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat

Bistrițean bănuit de comiterea unui furt, identificat de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat

La data de 7 august a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 54 ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul este cercetat pentru faptul că, la data de 18 iulie a.c., ar fi sustras un portmoneu, în care erau sumele de 900 euro, respectiv 200 lei, precum și documente personale, dintr-un coș de cumpărături, aflat în parcarea unei societăți comerciale.

Prejudiciul cauzat, în valoare totală de aproximativ 4400 lei, a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus