Bistrițean reținut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată Reviewed by CD on . La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, din Bistriţa, cerceta La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, din Bistriţa, cerceta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrițean reținut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată

Bistrițean reținut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată

Bistrițean reținut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată

La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, din Bistriţa, cercetat pentru tâlhărie calificată. Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

În fapt, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 19.45, un tânăr de 20 de ani, din Teaca, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Bistrița, a fost abordat de către un bărbat necunoscut, care l-ar fi agresat fizic, după care, sub amenințare, i-a sustras suma de 100 de lei.

În urma cercetărilor, a fost identificat cu operativitate și reținut tânărul de 26 de ani, bănuit de comiterea faptei. Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a sus-numitului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus