Bistrițeni la volan, sub influenţa alcoolului Reviewed by CD on . La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din Beclean l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Căianu Mic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, pe raz La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din Beclean l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Căianu Mic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, pe raz Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bistrițeni la volan, sub influenţa alcoolului

Bistrițeni la volan, sub influenţa alcoolului

Bistrițeni la volan, sub influenţa alcoolului

La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din Beclean l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din Căianu Mic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, pe raza localităţii de domiciliu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat două mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă de Poliţia oraşului Beclean, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La aceeaşi dată, poliţiştii din Năsăud l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Nimigea de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 173B, pe direcţia de deplasare Mintiu-Nimigea de Jos, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Poliţia Oraşului Năsăud, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea, la data de 3 octombrie a.c., poliţiştii din Beclean l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Agrişu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional 17, pe raza oraşului Beclean. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus