Bistrițeni la volan, sub influența alcoolului

În data de 24 iunie, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au depistat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Şieu-Odorhei, care conducea un autoturism pe drumul public din localitatea Cristur Şieu aflându-se sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Beclean, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.      

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La aceeași dată, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Runcu Salvei, a fost depistat de polițiști pe DC 41, situat pe raza localității, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Recomandari

Alte Articole