Bistrițenii cu inițiativă pot opta pentru cursuri de antreprenoriat

Bistrițenii care au spirit de întreprinzător, dar nu au idei pot opta pentru cursurile de antreprenoriat în contabilitate, manichiură și pedichiură.

Cursurile vin în sprijinul celor care nu au un loc de muncă sau își doresc o altă calificare, precum și deschiderea unei mici afaceri și sunt organizate de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

Proiectul îşi propune creşterea gradului de ocupare pe piața muncii a persoanelor fără loc de muncă, în special a şomerilor de lungă durată din regiunea Centru şi regiunea Nord-Vest în urma participării la un program integrat de servicii de  ocupare personalizate şi inovatoare.

Furnizarea de servicii de formare profesională este ţintită pe ceBistrițenii pot opta pentru cursuri rerea de ocupare imediată  şi în acelaşi timp, pe tipul de pregătire adecvată abilităţilor participanţilor, cursurile fiind organizate ulterior parcurgerii tuturor etapelor de consiliere profesională.

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, în calitate de beneficiar, implementează acest proiect finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Recomandari

Alte Articole