Brazi tăiaţi şi abandonaţi pe domeniul silvic Reviewed by CD on . La acest sfârşit de săptămână jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au depistat în timpul unei acţiuni specifice pe linie silvică, doi bărbaţi care transpo La acest sfârşit de săptămână jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au depistat în timpul unei acţiuni specifice pe linie silvică, doi bărbaţi care transpo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Brazi tăiaţi şi abandonaţi pe domeniul silvic

Brazi tăiaţi şi abandonaţi pe domeniul silvic

Brazi tăiaţi şi abandonaţi pe domeniul silvic

La acest sfârşit de săptămână jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au depistat în timpul unei acţiuni specifice pe linie silvică, doi bărbaţi care transportau resturi de exploatare forestieră din zona de comptenenţă a Ocolului Silvic Dealu Negru.

În conformitate cu prevederile legii nr. 171 din 2010 actualizată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, art 17, lit. b, cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi cu avertisment scris. Acţiunea a avut loc pe raza localităţilor Cuşma, Budacu de Sus şi Cetate.

Totodată, jandarmii au depistat în timpul acestei acţiuni un număr de şase bărbaţi care sustrăgeau material lemnos din pădurea de pe raza localităţii Budacu de Sus/Orheiu Bistriţei. Cei aproximativ 6 metri cubi de lemn au fost predaţi de către jandarmi Ocolului Silvic Dealu Negru, după întocmirea procesului-verbal de depistare.

Tot în zona verificată de către jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au fost depistaţi, tăiaţi şi abandonaţi pe domeniul silvic, un număr de 6 brazi, care la rândul lor au fost predaţi lucrătorilor silvici.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus