BREAZA: O bucătărie de vară a fost mistuită de flăcări

Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD ale pompierilor din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean, împreună cu pompierii voluntari din Negrileşti, au ajuns în cel mai scurt timp la locul indicat, unde au constatat că întreaga bucătărie şi o parte a acoperişului grajdului erau cuprinse de flăcări, iar acestea ameninţau să se propage şi la o casă alăturată.

,,Intervenţia a fost îngreunată de faptul că în bucătăria cuprinsă de flăcări se afla o butelie, riscul unei deflagraţii era crescut, pompierii au acţionat pentru răcirea recipientului până la eliminarea pericolului de explozie. S-a acționat aproximativ 2 ore, interval în care au fost lichidate focarele, protejate clădirile învecinate şi îndepărtate elementele din structura grajdului care ameninţau să se prăbuşească” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de exploatarea unui burlan de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole