BUDACU DE SUS: Anexele unei gospodării au fost mistuite de flăcări Reviewed by CD on . Un puternic incendiu a distrus anexele unei gospodării din Budacu de Sus. Totul a pornit se pare de la un scurt circuit electric. În plus, economiile familiei, Un puternic incendiu a distrus anexele unei gospodării din Budacu de Sus. Totul a pornit se pare de la un scurt circuit electric. În plus, economiile familiei, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BUDACU DE SUS: Anexele unei gospodării au fost mistuite de flăcări

BUDACU DE SUS: Anexele unei gospodării au fost mistuite de flăcări

BUDACU DE SUS: Anexele unei gospodării au fost mistuite de flăcări

Un puternic incendiu a distrus anexele unei gospodării din Budacu de Sus. Totul a pornit se pare de la un scurt circuit electric. În plus, economiile familiei, în sumă de 10. 000 de lei, care erau ascunse în șură, printre paie, s-au transformat și ele în scrum.

 

Din primele informații, incendiu se manifesta generalizat la un grajd și alte anexe gospodărești și amenința să se extindă la casa de locuit alipită unei bucătării de vară ce a fost cuprinsă și ea de flăcări.

Trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și un echipaj de prim ajutor SMURD au ajuns imediat la locul indicat și au acționat, alături de săteni pentru salvarea casei de locuit amenințată de incendiu.

,,Trei femei au primit primul ajutor la locul evenimentului, suferind atacuri de panică. Una dintre acestea, în vârstă de 41 de ani, a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare, deoarece prezenta un traumatism facial minor. Sprijiniți de săteni și voluntari, pompierii militari au reușit limitarea propagării incendiului la casa de locuit”, a declarat plt. major Marius Rus, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Bistrița-Năsăud.

În schimb, au ars, până la sosirea pompierilor, un grajd, o șură și o bucătărie de vară, suprafața totală afectată fiind de peste 200 mp. De asemenea, o cantitate de cca. 5 tone de fân a fost afectată de incendiu. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric – cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus