Camionul de Crăciun a ajuns și în acest an în județul Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . Salvatorii bistrițeni, jandarmii și polițiștii sprijină, ca în fiecare an, acțiunile voluntarilor români și germani, pentru ca fiecare cadou pregătit de copiii Salvatorii bistrițeni, jandarmii și polițiștii sprijină, ca în fiecare an, acțiunile voluntarilor români și germani, pentru ca fiecare cadou pregătit de copiii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Camionul de Crăciun a ajuns și în acest an în județul Bistrița-Năsăud

Camionul de Crăciun a ajuns și în acest an în județul Bistrița-Năsăud

Camionul de Crăciun a ajuns și în acest an în județul Bistrița-Năsăud

Salvatorii bistrițeni, jandarmii și polițiștii sprijină, ca în fiecare an, acțiunile voluntarilor români și germani, pentru ca fiecare cadou pregătit de copiii din Germania să ajungă la destinație, adică la aproximativ 10.000 de copii din județul Bistrița – Năsăud.

”Anul acesta împlinim 18 ani de Camionul de Crăciun. Sunt aproape 26.000 de cadouri adunate de data aceasta de copii din Germania, iar astăzi vom ajunge la circa 22.000 de copii, ceea ce înseamnă că este o acțiune extraordinar de complexă. Pentru că derulăm și Via Transilvanica, mergem de la un capăt la celălalt al ei, adică avem și un camion pentru Putna, unul pentru Mehedinți. Sunt 20 de camioane care se îndreaptă spre 22.000 de copii”, a spus Alin Ușeriu, Președintele Asociației Tășuleasa Social.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus