Campionatul de fotbal „Mens sana in corpore sano”

Ca o continuare a activităţilor la nivel de judeţ organizate de Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi a Protopopiatelor Bistriţa, Năsăud şi Beclean, în acest sfârşit de săptămână, mai precis sâmbătă, va avea loc o primă ediţie a campionatului de fotbal intitulat „Mens sana in corpore sano”.

Acest campionat este la prima editie şi sunt aşteptate 9 echipe din judeţul Bistriţa-Năsăud, mai exact, câte trei echipe din fiecare protopopiat. Deschiderea campionatului va începe la ora 8.30, cu o slujbă de binecuvântare, la Biserica „Sfânta Treime” din Bistriţa, urmând mai apoi a avea loc tragerile la sorţi, iar de la ora 9.00 vor începe meciurile propriu-zise, pe terenurile bazei sportive „Alex”, de pe strada Ştefan cel Mare din Bistriţa. Această întâlnire se doreşte a fi de bun augur, iar scopul este de a socializa, de a forma o legătură între tinerii creştini ortodocşi ai judeţului nostru, de a promova sportul şi de a promova sănătatea spirituală, care atrage după sine şi pe cea fizică.

Evenimentul se desfăşoară cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului părinte arhiepiscop şi mitropolit Andrei şi cu sprijinul domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Aşteptăm toţi iubitorii de fotbal să fie prezenţi la acest frumos eveniment!

Cu aleasă preţuire,
Paul Gavriloaie

Recomandari

Alte Articole