Captură importantă de țigări de contrabandă, în urma unui control în trafic efecuat în Silivașu de Câmpie Reviewed by CD on . Polițiștii din Bistrița-Năsăud au ridicat peste 140000 de țigarete de la un bărbat, bănuit de contrabandă. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a f Polițiștii din Bistrița-Năsăud au ridicat peste 140000 de țigarete de la un bărbat, bănuit de contrabandă. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a f Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Captură importantă de țigări de contrabandă, în urma unui control în trafic efecuat în Silivașu de Câmpie

Captură importantă de țigări de contrabandă, în urma unui control în trafic efecuat în Silivașu de Câmpie

Captură importantă de țigări de contrabandă, în urma unui control în trafic efecuat în Silivașu de Câmpie

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au ridicat peste 140000 de țigarete de la un bărbat, bănuit de contrabandă.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

La data de 29 martie a.c., pe DN 16, în localitatea Silivașu de Câmpie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Urmeniș l-au depistat, în trafic, pe un bărbat, de 43 de ani, din Iași, care transporta, cu un autoturism, țigarete nemarcate fiscal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă, cazul fiind preluat de către polițiștii specializați din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Aceștia au dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 140.146 de țigarete care ar proveni din contrabandă, precum și a autoturismului folosit la săvârșirea infracțiunii. Valoare prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului se ridică la suma de aproximativ 84 000 de lei.

Față de bărbatul de 43 de ani s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus