Cetățeni străini, depistați cu ședere ilegală în judeţul Bistriţa-Năsăud Reviewed by CD on . Poliţiştii de imigrări din Bistriţa-Năsăud, în urma acţiunilor întreprinse cu forţe proprii, au depistat 2 bărbaţi, cetăţeni străini, cu şedere ilegală. Pe nume Poliţiştii de imigrări din Bistriţa-Năsăud, în urma acţiunilor întreprinse cu forţe proprii, au depistat 2 bărbaţi, cetăţeni străini, cu şedere ilegală. Pe nume Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățeni străini, depistați cu ședere ilegală în judeţul Bistriţa-Năsăud

Cetățeni străini, depistați cu ședere ilegală în judeţul Bistriţa-Năsăud

Cetățeni străini, depistați cu ședere ilegală în judeţul Bistriţa-Năsăud

Poliţiştii de imigrări din Bistriţa-Năsăud, în urma acţiunilor întreprinse cu forţe proprii, au depistat 2 bărbaţi, cetăţeni străini, cu şedere ilegală. Pe numele unuia dintre aceştia a fost emisă decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească România în termen de 15 zile, iar celălalt a fost îndrumat să-şi reglementeze dreptul de şedere, în calitate de membru de familie a unui cetăţean român. Totodată, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 800 de lei.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări al judeţului Bistriţa – Năsăud, au desfăşurat, astăzi, 10 septembrie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor întreprinse, au fost depistaţi, cu şedere ilegală, 2 bărbaţi, în vârstă de 46, respectiv 56 de ani, din Egipt şi Albania, care nu au părăsit teritoriul ţării noastre la expirarea dreptului de şedere şi nici nu au făcut demersuri de reglementare a acestuia.

Cetăţeanul egiptean a intrat în România în baza unei vize de scurtă şedere, în scop de vizită, şi nu a părăsit ţara la încetarea valabilităţii acesteia. Ca urmare, pe numele său poliţiştii au emis o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cetăţeanul albanez este membru de familie a unui cetăţean român, fapt pentru care a fost îndrumat să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Bistriţa-Năsăud, cu documentele necesare în vederea prelungirii dreptul de şedere în scop de reîntregirea familiei.

Totodată, poliţiştii de imigrări au aplicat străinilor sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 800 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus