Ciceu-Corabia: A murit strivit de tractor

Un barbat de 39 de ani, din localitatea Ciceu Corabia a murit luni după amiază, strivit de tractorul cu care transporta de pe câmp baloți de paie. La coborârea de pe un deal, remorca a rămas fără frâne, iar tractorul, care nu avea cabină, s-a răsturnat.

Un consătean care a văzut accidentul a sunat la numărul de urgență 112, la fața locului ajungâng echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean, împreună cu echipajul de terapie intensivă mobilă.

Din păcate, paramedicii nu au reușit să îl salveze pe tractorist. ,,Un bărbat de 39 de ani a fost prins sub tractorul pe care îl conducea. Acesta a fost scos de sub vehicul înainte ca salvatorii să ajungă la locul solicitării. au fost alocate la locul accidentului. Bărbatul a fost preluat în stop cardio-respirator, i s-au aplicat manevrele de resuscitare preţ de mai bine de oră, însă fără rezultat” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

În urma bărbatului a rămas o familie care pare urmărită de ghinion: în urmă cu doar 10 luni, soția tractoristului a decedat, el fiind singurul care se ocupa de cele doua fiice ale lor, de 9, respectiv 11 ani. Acestea vor rămâne în grija bunicilor.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole