CICEU-MIHĂIEȘTI: O persoană și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

O persoană și-a pierdut viața într-un grav accident rutier produs astăzi pe DN 17, în dreptul localității Ciceu-Mihăiești, în jurul orei 5. Un microbuz s-a lovit de un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat, rămânând suspendat pe un gard. Șoferul, un cetățean din Republica Moldova,  a adormit la volan.

Un echipaj de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD , împreună cu două ambulanţe din cadrul S.A.J. Bistriţa – Năsăud s-au deplasat de urgenţă la locul indicat.

,,În momentul sosirii la locul intervenţiei, salvatorii au constatat că în urma accidentului au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind scoase din maşină de către echipajul medical care se afla în zonă. Cea de-a treia, o femeie de 63 de ani, a rămas încarcerată fiind extrasă de pompierii militari” a declarat plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Victima se afla în stop cardio respirator, iar în ciuda eforturilor echipajelor medicale, care i-au aplicat manevrele de resuscitare preţ de aproximativ o oră, femeia a fost declarată decedată.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole