COMUNICAT TSD B-N: Primul modul al proiectului ,,Pregătit pentru viitor”

Primul modul din cadrul proiectului ”Pregătit pentru viitor”, lansat de Organizația de tineret a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud a ajuns la final. O grupă de 25 de tineri au primit sfaturi aplicate despre modul în care trebuie să fie redactat un CV profesionist, informațiile cele mai importante care trebuie cuprinse în acesta, precum și modul în care să caute și să aplice pentru job-ul potrivit nivelului lor de pregătire.

Proiectul ”Pregătit pentru viitor” nu se aprește aici. Ulterior acestui curs vor fi organizate mai multe training-uri și simulări de interviu, prin care tinerii vor putea experimenta o primă interacțiune cu un potențial angajator. Toate cursurile din cadrul proiectului vor fi gratuite pentru beneficiari și se adresează absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă, dar și studenților sau elevilor din anii terminali. Activitățile din cadrul proiectului vor fi susținute de către expertul în resurse umane, doamna psiholog Ramona Pașca.

Tinerii interesați de acest proiect, se pot înscrie la sediul Partidului Social Democrat din Str. Gheorge Șincai nr. 3-5. Persoană de contact Grigore Sas – Secretar executiv TSD, telefon 0760 123 747.

Biroul de presă
TSD Bistrița-Năsăud

Recomandari

Alte Articole