Concert de muzică pop creştină în Penitenciarul Bistriţa

Pentru că a fi liber nu înseamnă doar a trăi în afara unui centru de detenție, astăzi, 18 iunie 2013, în Penitenciarul Bistriţa a avut loc un concert de muzică pop cu mesaj creştin, susţinut de cântăreţul de origine finlandeză Tolonen Pertti Tuomo Tapio.

,,Concertul a fost urmărit de persoanele private de libertate doritoare, aflate în custodia penitenciarului. Activitatea a contribuit transmiterea unor mesaje cu încărcătură morală prin intermediul muzicii, în acest mod fiind mai uşor de asimilat şi acceptat, dar şi la crearea unei stări emoţionale pozitive la nivel colectiv ” spune Laura Opriș, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bistrița.
Evenimentul a fost organizat la iniţiativa Asociaţiei „Splendoarea Munţilor” din Cluj-Napoca, urmând ca în această săptămână, acelaşi artist să susţină concerte şi în penitenciarele Gherla, Secţia Exterioară Cluj-Napoca, Oradea şi Aiud.
Tolonen Pertti Tuomo Tapio este renumit ca şi cântăreţ de muzică pop la nivel european, susţinând concerte în întreaga lume, inclusiv în penitenciare.
Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole