Concerte, karaoke, jocuri avatice la Bistriţa Studfest 2011

  De sâmbătă, timp de 10 zile, Bistriţa va fi în sărbătoare. Şi asta deoarece în 8 octombrie va începe prima ediţie a Festivalului Studenţilor din Bistriţa. Cu denumirea Studfest 2011, evenimentul va aduce o serie de concerte, concursuri şi petreceri, care să fie pe gustul tuturor.

Printre cele mai importante momente se numără concertele care vor încheia fiecare din cele 10 zile ale festivalului. Mai exact, de la ora 21:30, în Plan B, Old House sau la terasa Vama Veche vor concerta trupe precum Prefix 990, Incognito, Contrast, No Remorse şi David & Six Martini Band.

Pe partea de muzică cultă, preşedintele Societăţii de Concerte Bistriţa, Gavril Ţărmure va aduce pe scena sinagogii Orchestra Napocelli, Cvartetul „mit vier” din Elveţia, ansamblul Imago Mundi şi mulţi alţii.

Ca evenimente deosebite vor mai avea loc jocuri acvatice la Casa Ema, o proiecţie de film în Piaţa Petru Rareş, un carnaval, o seară de karaoke, precum şi un spectacol pirotehnic oferit de Asociaţia Tăşuleasa Social.

Trebuie ca la Bistriţa vârful de săgeată să devină studenţii, care să tragă elevii în faţă şi nu cum este acum. Adică elevii sunt vârful săgeţii şi trag stundeţii înapoi spre amintirile liceului”,  a declarat directorul Direcţiei de Culte şi Patrimoniu Bistriţa-Năsăud, Alexandru Uiuiu.

Programul complet poate fi consultat pe pagina de facebook a evenimentului. Primăria Bistriţa a alocat pentru acest eveniment 60.000 lei.

Recomandari

Alte Articole