Consiliul Județean este convocat în ședință ordinară miercuri, 28 octombrie

Consiliul Judeţean este convocat miercuri după-amiază în şedinţa ordinară a lunii octombrie. Pe ordinea de zi figurează 12 proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără şi numirea comisiei de concurs şi a comisiei de soluționare a contestațiilor, regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management şi a caietului de obiective pentru desemnarea managerilor la Biblioteca Judeţeană ”George Coşbuc” și la Centrul Județean pentru Cultură.

La Biblioteca Județeană, proiectele de management pot fi depuse până la 28 decembrie, în 11 ianuarie 2016 urmând să fie finalizată analiza proiectelor. Candidaților li se va aduce la cunoștință nota, iar în 12 ianuarie 2016 vor susține interviul (prezentarea proiectelor). Aceiaşi dată, 28 decembrie, este fixată pentru depunerea proiectelor de management la Centrul Județean pentru Cultură, pe 12 ianuarie 2016 urmând să fie finalizată analiza proiectelor. Candidaților li se va aduce la cunoștință nota, iar în 13 ianuarie 2016 vor susține interviul adică prezentarea proiectelor.

Consiliul Județean a aprobat în septembrie rezultatele evaluării finale ale managerilor Bibliotecii Județene și Centrului Județean pentru Cultură. Ioan Pintea a fost notat cu 9,88 (9,85 respectiv 9,90). Gavril Țărmure a primit nota finală 9,85 (9,81 la analiza raportului de activitate și 9,88 la interviu).

Recomandari

Alte Articole