Controale în trafic efectuate de polițiștii bistrițeni Reviewed by CD on . La data de 26 martie, polițiștii bistrițeni cu atribuții pe linie rutieră au desfășurat activități de monitorizare a traficului rutier și de prevenire a acciden La data de 26 martie, polițiștii bistrițeni cu atribuții pe linie rutieră au desfășurat activități de monitorizare a traficului rutier și de prevenire a acciden Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Controale în trafic efectuate de polițiștii bistrițeni

Controale în trafic efectuate de polițiștii bistrițeni

Controale în trafic efectuate de polițiștii bistrițeni

La data de 26 martie, polițiștii bistrițeni cu atribuții pe linie rutieră au desfășurat activități de monitorizare a traficului rutier și de prevenire a accidentelor rutiere, pe raza întregului județ.

Acțiunile au vizat combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în județul nostru: viteză excesivă și neadaptată, nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare între vehicule, traversarea neregulamentară a pietonilor și neatenția în conducere.

Astfel, cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate și aplicate peste aproape 200 de sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de peste 48.000 lei.

Totodată, față de 10 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat în trafic, pe un tânăr, de 31 de ani, din Vișeu de Sus, județul Maramureș, care conducea un autoturism, pe DN 17C, prin localitatea Telciu.

La solicitarea polițiștilor acesta a prezentat un permis de conducere, însă în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul tânărul nu deține permis valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar permisul prezentat ar fi fals.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus