Copii dispăruți, găsiți de polițiștii bistrițeni Reviewed by CD on . În urma căutărilor desfășurate, polițiștii Compartimentului Urmăriri i-au depistat, pe raza municipiului Bistriţa, pe doi minori de 11, respectiv 13 ani, ambii În urma căutărilor desfășurate, polițiștii Compartimentului Urmăriri i-au depistat, pe raza municipiului Bistriţa, pe doi minori de 11, respectiv 13 ani, ambii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Copii dispăruți, găsiți de polițiștii bistrițeni

Copii dispăruți, găsiți de polițiștii bistrițeni

Copii dispăruți, găsiți de polițiștii bistrițeni

În urma căutărilor desfășurate, polițiștii Compartimentului Urmăriri i-au depistat, pe raza municipiului Bistriţa, pe doi minori de 11, respectiv 13 ani, ambii din Gherla, și pe un altul de 15 ani, din Beclean, dispăruţi din Centrul pentru Protecţia Copilului Beclean. Cei trei au plecat voluntar, la data de 14.01.2020.

Minorii au fost încredințați reprezentanților Centrului pentru Protecția Copilului Beclean, iar măsura căutării lor la nivel național a fost revocată.

La data de 17 ianuarie a.c., o femeie din Năsăud a sesizat faptul că fiica sa în vârstă de 16 ani a plecat voluntar de acasă, din data de 12 ianuarie și nu s-a mai întors.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit-o pe tânără, care a declarat faptul că nu mai dorește să locuiască la mama ei. Aceasta se afla la prietenul ei, în orașul Năsăud.

A fost stabilită de comun acord o modalitate de comunicare între mamă și fiică, iar situația lor familială a fost clarificată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus