Cristian Florian: ,,Scăderea prețului la pâine, o altă bombă aruncată pe piață de USL”

În cadrul unei conferințe de presă, senatorul Cristian Florian a declarat că scăderea TVA-ului la pâine, de la 24% la 9%, face parte dintr-o serie amplă de acșiuni propagandistice ală e USL-ului. Democrat liberalul a mai spus că ,,scăderea preţului la pâine este o altă bombă aruncată pe piaţă de USL, care se poate înscrie fără nicio problemă în capitolul de neseriozităţi ale Guvernului Ponta, alături de alte momente precum eşecul privatizării CFR.”

”Am fost supuşi unei adevărate propagande a USL cu privire la reducerea TVA-ului la pâine. După introduceri nejustificate de taxe, după circ politic de mai bine de un an de zile, Guvernul vine să dea românilor pâine mai ieftină, pâine la ofertă,  conform propagandei”  a punctat senatorul Cristian Florian.

Democrat-liberalul bistrițean a mai spus că scăderea de 15% a TVA-ului nu se va traduce în scăderea cu 15% a preţului pâinii, o bună parte a acestei scăderi se va regăsi în buzunarele celor care lucrează în acest sector de activitate: ,,Fără un control strict, fără o strategie punctuală de luptă împotriva evaziunii fiscale, nu va avea nicidecum efectele pe care le anunţă Guvernul. (…) Scăderea preţului la pâine este o altă bombă aruncată pe piaţă de USL, care se poate înscrie fără nicio problemă în capitolul de neseriozităţi ale Guvernului Ponta, alături de alte momente precum eşecul privatizării CFR.”

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole