CV-uri video pentru asistenţii sociali (Galerie Foto)

Angajaţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud vor ajuta şomerii săşi facă cv-uri video. Asta este însă doar pentru cei care vor să lucreze în domeniul asistenţei sociale.

Vorbim despre proiectul european „I CARE” care va fi implementat şi în Bistriţa-Năsăud şi în cadrul căruia, personalul AJOFM se califică ca evaluatori ai competenţelor informale.

Proiectul european „I CARE” a fost lansat la data de 1 octombrie 2010 şi are termen de finalizare 30 septembrie 2012. Principalii parteneri ai proiectului sunt Asociaţia Tecla din Italia, Universitatea Sapienzia din Roma, Universitatea din Londra, precum şi alte 3 provincii din Italia şi una din Londra.

Astăzi la Bistriţa a avut loc o prezentare la jumătate de drum a  rezultatelor obţinute.Rolul esenţial al formatorilor, care au fost pregătiţi va fi să depisteze şi să ajute oamenii interesaţi de un loc de muncă în domeniul asistenţei sociale, să-şi pună în valoare competenţele informale şi non-formale.

Asta se va face cu ajutorul unor cv-uri video. Nu doar atât. CV-urile vor fi apoi mediatizate pe internet, pentru ca angajatorii din străinătate să poată găsi mai uşor persoane calificate, iar pe de altă parte, persoanele din acest domeniu, al asistenţei sociale, să-şi poată face mai uşor cunoscute aptitudinile şi, implicit, să-şi găsească o slujbă.

[scrollGallery id=14]

Recomandari

Alte Articole