Daniel Suciu: ,,Politicienii sunt foarte departe de oameni”

Consilierul județean Daniel Suciu se pregătește intens pentru obținerea unui mandat de parlamentar.  Acesta a declarat că a vizitat mai multe localitășiu din Colegiul 2, acolo unde speră să obțină un loc în Camera Deputaților.

În Colegiul nr. 2, Daniel Suciu se va lupta cu Vasile Marc-PDL. Este arhicunoscut că Vasile Marc a fost un membru marcant al social-democraților bistrițeni, până a căzut în dizgrație și a migrat în tabăra democrat-liberalilor.

Suciu nu și-a atacat dur adversarul, dar spune că unul dintre capitolele la care este deficitar Vasile Marc îl reprezintă comunicarea cu oamenii. ,, Oamenii nu simt demnitarii aproape, fie că vorbim de cei locali, judeţeni sau naţionali, oamenii aşteaptă altceva, vor dreptate şi nu scandal. Există un sentiment de frustrare la nivelul populaţiei vizavi de clasa politică, de nici nu vă puteţi închipui” spune Daniel Suciu.

Social-democratul consideră că are vârsta de partea sa, asta în condițiile în care Marc este avantajat de experiența politică mai vastă: ,,Aşteptările faţă de un tânăr sunt mult mai mari decât vizavi de un veteran. Nu neg faptul că domnul Marc este mai cunoscut decât mine, foarte bine, face politică de zeci de ani.”

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole