David Todoran a trecut de Bootcamp, la X Factor

Talentul muzicianului bistriţean David Todoran este în continuare apreciat de juriul de la X Factor. “A fost cel mai bun” au exclamat membrii juriului.

După ce a reuşit să treacă de calificări cu piesa “Sex on fire – King of Leon”, în ce-a de-a doua etapă de selecţie, David a ales să cânte “Kiss from a rose”, interpretată în orginial de Seal. Prestaţia i-a impresionat pe membrii juriului.

“Ăsta a fost cel mai tare. Cel mai bun. Mi-a plăcut mult de tot. Cel mai bun de azi”, au fost replicile schimbate de Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sina, după ce David a ieşit de pe scenă.

Pentru cei 260 de concurenţi rămaşi în joc, sâmbăta viitoare vor urma teste mult mai riguroase se anunţă pe pagina web a X Factor. Ce-a de-a treia etapă de eliminare se va numi “măcelul” şi le va oferi concurenţilor posibilitatea de a se pregăti cu specialişti în canto şi coreografie. La finalul taberei de pregătire vor rămane doar 24 de concurenţi.

Pe Davil îl puteţi vedea şi asculta alături de trupa sa, Six Martini Band, marţi, 18 octombrie, de la ora 21:30, în Club Old House.

Recomandari

Alte Articole