De toate pentru toţi la bursa meşteşugurilor de la Beclean

De toate pentru toţi. Aşa s-ar putea descrie în câteva cuvinte Bursa Meşteşugurilor şi a Tradiţiilor, care a avut loc joi la Beclean. Produse lactate, din carne, de panificaţie, tocăniţă la ceaun, coşuri de nuiele, opinci, miere, şuică, legume, fructe sunt doar o mică parte din lucrurile expuse în cadrule evenimentului.

Bursa meşteşugurilor şi a tradiţiilor a fost un real succes. Evenimentul organizat de către AJOFM a fost susţinut de oameni politici, directori de instituţii şi primari din tot judeţul, indiferent de culoarea politică.

Eu ar trebui să-i mulţumesc doamnei director pentru iniţiativa care a avut-o la nivelul oraşului Beclean şi nu numai. Primăria Beclean are un parteneriat cu AJOFM de mai multă vreme, de 6-7 ani. Împreună am reuşit să facem ceva pentru cetăţenii din localitate şi toate localităţile din jurul oraşului Beclean” a de clarat Nicolae Moldovan, primarul oraşului Beclean.

Ce-a de-a doua ediţie a bursei Fabricat în Bistriţa-Năsăud s-a desfăşurat în piaţa Drapelului Naţional din Beclean. 17 primării au răspun chemării Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Printre ele se numără Năsăud, Leşu, Şintereag, Runcu Salvei şi altele. Primarii au încercat prin elementele expuse să pună în valoare comunitatea pe care o reprezintă.

Avem un stand cu goblenuri. Participă cu o expoziţie de produse de panificaţie din Năsăud. Cu un producător de miere, un apicultor înrăit şi cu un stand de produse de la stână”,  a declarat primarul oraşului Năsăud, Dumitru Mureşan.

În cadrul bursei, angajatorii prezenţi au pus la dispoziţia oamenilor 85 de locuri de muncă.

Recomandari

Alte Articole