Delicte silvice în Sîngeorz-Băi

În ultimele zile, polițiștii Serviciului de Ordine Publice împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi, ai Poliției orașului Beclean și cu sprijinul specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Acțiunile au avut loc pe raza de competență a Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi și au avut ca scop verificarea legalității transporturilor de material lemnos, precum și efectuarea unor verificări de specialitate la societăți comerciale de exploatare și prelucrare a materialului lemnos.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010, în valoare totală de 17 000 lei.

Totodată, în urma controalelor efectuate în trafic și la societăți comerciale de exploatare și prelucrare a materialului lemnos a fost confiscată cantitatea de 38,846 mc de material lemnos, deținută fără documente de proveniență legală, în valoare totală de aproximativ 13500 lei.

Recomandari

Alte Articole