Depistat de polițiștii bistrițeni în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis Reviewed by CD on . Polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic, pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Sigmir, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipi Polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic, pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Sigmir, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Depistat de polițiștii bistrițeni în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis

Depistat de polițiștii bistrițeni în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis

Depistat de polițiștii bistrițeni în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis

Polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic, pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Sigmir, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus