DIICOT B-N: Două persoane au fost reținute în timp ce încercau să vândă cannabis în Cluj-Napoca (VIDEO)

La data de 3 iulie a.c., polițiștii S.C.C.O. Bistrița-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R. au surprins în flagrant, în municipiul Cluj-Napoca, două persoane care încercau să comercializeze aproximativ un kilogram de rezină de cannabis.

 

,,Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată, iar cei doi suspecți au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud pentru audieri. Urmare a probatoriului administrat în cauză, la data de 4 iulie a.c., procurorul de caz a luat măsura reţinerii pentru 24 ore faţă de unul dintre suspecți pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc” se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările continuă în vederea identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor împlicate în activităţile infracţionale.

Raimond Petruț

sursa: IPJ B-N

Recomandari

Alte Articole