DN 17 C: Accident rutier cu două victime

Acidentul s-a produs miercuri, 17 aprilie, în jurul orei 18. 20, pe DN 17 C. În accident au fost implicate două autoturisme care s-au tamponat frontal. Echipajele medicale au preluat două femei, în vârstă de 24 ani, respectiv 18 ani, care se aflau în acelaşi autoturism.

Un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa, împreună cu un echipaj de prim ajutor SMURD şi o autospecială din cadrul SAJ B-N, s-au deplasat de urgenţă la locul indicat. În accident au fost implicate două autoturisme care s-au tamponat frontal. Echipajele medicale au preluat două femei, în vârstă de 24 ani, respectiv 18 ani, care se aflau în acelaşi autoturism. ,,Victimele erau conştiente, aveau traumatisme cranio-cerebrale minore, contuzii toraco-abdominale şi de coloană vertebrală. După ce au fost stabilizate, victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru investigaţii suplimentare. Paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală, la locul evenimentului, şoferului celuilalt autoturism, un bărbat în vârstă de 37 ani, însă nu s-a impus transportul acestuia la o unitate spitalicească” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii militari au intervenit pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor prin deconectarea bornelor de la acumulatori, ulterior au sablat carosabilul în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale.

Raimond Petruț

 

Recomandari

Alte Articole