Doi bărbați cercetați de polțiștii din Năsăud pentru conducere sub influența alcoolului

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud au depistat în trafic un bărbat, de 40 ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La aceeași dată, 31 octombrie a.c., polițiștii rutieri năsăudeni au identificat în trafic un alt bărbat, de 40 ani, din Liviu Rebreanu, care conducea un autoturism pe raza orașului Năsăud, fiind sub influența alcoolului.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de aproximativ 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii rutieri din Năsăud efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Recomandari

Alte Articole