Doi tineri sunt cercetați de polițiștii bistrițeni pentru că au condus autoturisme, deși nu aveau acest drept Reviewed by CD on . La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 18 de ani, din Bistrița, care conducea La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 18 de ani, din Bistrița, care conducea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri sunt cercetați de polițiștii bistrițeni pentru că au condus autoturisme, deși nu aveau acest drept

Doi tineri sunt cercetați de polițiștii bistrițeni pentru că au condus autoturisme, deși nu aveau acest drept

Doi tineri sunt cercetați de polițiștii bistrițeni pentru că au condus autoturisme, deși nu aveau acest drept

La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier l-au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 18 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism, proprietatea unui bărbat de 46 de ani, din Bistrița. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule.

La aceeași dată, pe drumul național 17, în localitatea Prundu Bârgăului, polițiștii l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși avea suspendat dreptul ce a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus