Doina Pană: Am votat mărirea alocațiilor pentru că premierul a declarat că va găsi resurse bugetare Reviewed by CD on . Dublarea alocațiilor pentru copii a fost deja aprobată prin votul tuturor parlamentarilor, dar este necesar să facem câteva precizări pe marginea acestui subiec Dublarea alocațiilor pentru copii a fost deja aprobată prin votul tuturor parlamentarilor, dar este necesar să facem câteva precizări pe marginea acestui subiec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doina Pană: Am votat mărirea alocațiilor pentru că premierul a declarat că va găsi resurse bugetare

Doina Pană: Am votat mărirea alocațiilor pentru că premierul a declarat că va găsi resurse bugetare

Doina Pană: Am votat mărirea alocațiilor pentru că premierul a declarat că va găsi resurse bugetare

Dublarea alocațiilor pentru copii a fost deja aprobată prin votul tuturor parlamentarilor, dar este necesar să facem câteva precizări pe marginea acestui subiect, deoarece accepțiunea publică, din cauza informării incorecte asupra a ceea ce s-a întâmplat este una greșită.

Conform legii, un parlamentar (indiferent dacă este la putere sau în opoziție) nu poate propune o inițiativă legislativă/amendament cu impact bugetar, fără a identifica resursele necesare pentru susținerea modificărilor în cauză. Acesta este și motivul pentru care deputații PSD, printre care Doina Pană și Daniel Suciu au votat într-o primă fază împotriva măsurii de dublare a alocațiilor de stat pentru copii, inițiativa neprevăzând și resursa bugetară, având un scop pur demagogic, iar votarea ei însemnând încălcarea legii.

În momentul în care, premierul Victor Ponta a declarat că va găsi resursele bugetare necesare pentru susținerea respectivului amendament toți deputații PSD au votat amendamentul, inclusiv Doina Pană și Daniel Suciu.

Deși salutăm o asemenea măsură, fiind social-democrați, menționăm că nu vom fi niciodată de acord să încălcăm legea votând, doar în scop populist, inițiative legislative, care deși presupun impact bugetar, nu prevăd sursa de finanțare. Precizăm că Guvernul nici măcar nu a fost întrebat, tot împotriva legii, dacă există banii necesari sau nu.

Deputații PSD

Doina Pană și Daniel Suciu

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus