Doina Pană a fost prezentă la hramul bisericilor ortodoxe din Negrileşti Reviewed by CD on . Dacă Mircea Duşa a fost prezent la Bistriţa, unde a participat la un ceremonial militar menit să marcheze Ziua Armatei Române, Doina Pană, ministrul delegat pen Dacă Mircea Duşa a fost prezent la Bistriţa, unde a participat la un ceremonial militar menit să marcheze Ziua Armatei Române, Doina Pană, ministrul delegat pen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doina Pană a fost prezentă la hramul bisericilor ortodoxe din Negrileşti

Doina Pană a fost prezentă la hramul bisericilor ortodoxe din Negrileşti

Doina Pană a fost prezentă la hramul bisericilor ortodoxe din Negrileşti

Dacă Mircea Duşa a fost prezent la Bistriţa, unde a participat la un ceremonial militar menit să marcheze Ziua Armatei Române, Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, a participat la sărbătoarea hramului celor două biserici orotodoxe din Negrileşti.

Doina Pană a ajuns în jurul orei 10 la Negrileşti, unde a fost întâmpinată de edilul comunei, Ioan Pugna, şi de preotul paroh Dumitru Zinveli.

,,Fac o prioritizare şi încerc să ajung în cât mai multe locuri. Invitaţia aici, la Negrileşti, o aveam de mult, din partea domnului primar, din partea părintelui.Cum e hramul bisericii…locul în care te rogi îl alegi, iar eu am ales Negrileştiul. Stăyi sunt apolitică, sunt în afara Executivului, am venirt doar să mă rog cu enoriaşii din Negrileşti”, a declarat Doina Pană, ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură 

Credincioşii ortodocşi din Negrileşti, judeţul Bistriţa-Năsăud, îşi schimbă lăcaşul de cult, în funcţie de anotimp. Vara merg la „Biserica de vară”, iar în sezonul rece, trec strada şi se roagă în „Biserica de iarnă”. Toate acestea deoarece, satul are două biserici, iar în una este mai frig şi în cealaltă, mai cald, spun enoriaşii.
Cele două „lacrimi gemene” s-au transformat în perle ale ortodoxiei şi se înalţă semeţ spre cerul cristalin de peste Valea Mare. Negrileştenii consideră că bisericile ortodoxe sunt emblema satului lor şi sunt încântaţi că ambele sunt folosite.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus